Alle gegevens van de diverse families worden ingevoerd in het softwareprogramma Aldfaer. Een mooi stukje gereedschap dat de stambomen ook visueel in een aantrekkelijk jasje verpakt. Het is te leuk om hier niets mee op deze website te doen, dus van de vier hoofdpersonen op deze site, Leonard Johan Frugte, Johanna Elisabeth de Kruijf, Johanna Hendrika Scheepmaker en Theresia Elisabeth La Grouw, zijn vier ‘voorouderbomen’ gemaakt. Klik op onderstaande afbeeldingen en zie hoe de voorouder stambomen eruit zien.

Voor meer uitgebreide informatie over de diverse stambomen kan in het menu ‘Terug in de Tijd’ worden geklikt op de vier namen.

Theresia Elisabeth la Grouw
Leonard Johan Frugte
Johanna Hendrika Scheepmaker
Johanna Elizabeth de Kruijf
Verpakt in een aantrekkelijk jasje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: